Pozvánka na Plavbu veteránov - splav Hornádu

Veterán kanoe klub vznikol pred 42 rokmi v Košiciach. Podmienkov členstva je vek nad 40 rokov a aspoň 10 rokov aktívnej vodáckej činnosti. Založili novú vodácku akciu, Plavbu veteránov, ktorá sa koná každý rok v druhú septembrovú nedeľu. Tento rok dátum akcie vychádza na 13.9.2015. Jesenný splav je zároveň prípravou na Košický vodácky maratón, ktorý bude v sobotu pred Medzinárodným maratónom mieru, teda 3.10.2015.

Všetkých vás na tento splav pozývame!

Splav s inštruktorom

Cena splavu je 20€/osobu, v cene je požičanie lode a výstroje (pádlo, vesta, prilba), doprava lodí a inštruktor pre skupinu. Začiatok podľa stavu vody buď v Malej alebo Veľkej Lodine. Splav je vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Ďalšie informácie o splave nájdete na http://www.splavujeme.sk/sk/kalendar-akcii/splav-hornadu/

Doprava autobusom z našej lodenice na Aničke na miesto začiatku stojí cca. 3€/osobu (platí sa v hotovosti na mieste).

Splav bez inštruktora

Ak máte vlastnú loď a výstroj, stačí prísť o 8:30 na lodenicu a zaplatiť poplatok za dopravu. Ak vlastnú loď nemáte, môžeme Vám ju za poplatok požičať. Začať splav je možné v Malej alebo Veľkej Lodine, podľa záujmu a stavu vody. Informácie o požičovni lodí nájdete tu.

 

 
 

Lukáš

Galéria